Våra ensamkommande barns målsättning är att representera sig själva. Detta är inte omedelbart möjligt i en ny och främmande miljö.

Vi har som ni säkert förstår ett enormt behov just nu av faddrar till de nyanlända. En fadder som är beredd att hjälpa med det som inte myndigheterna klarar i denna extrema situation. Som är beredd att stötta en osäker själ i en utsatt situation. Du och dina vänner kan göra en så stor skillnad som vuxen förebild och vi behöver dig nu!

Anmäl ditt intresse som fadder genom att skicka en mejl till mats.jansson@ensamkommandesforbund.se

Vi kommer att hålla ett par informationsmöten om hur det är att vara fadder (datum ej satt) och kommer mejla dessa datum och adress till alla som anmält intresse om fadderskap.

Hoppas verkligen att vi får träffa dig och dina vänner!

Ensamkommandes Förbund är en politiskt och religiöst oberoende ideell förening och drivs av ensamkommande ungdomar som bor i Sverige.

“Vi vill göra skillnad i samhället, ta det steget du också!”