Stöd vårt arbete

Bli medlem!

Vi välkomnar och uppmuntrar alla att bli medlemmar i Ensamkommandes Förbund. Som medlem hjälper du oss att få en starkare röst i samhället och fler medlemmar ger oss större möjligheter att söka bidrag och kunna göra mer för nykomna ungdomar. Alla intäkter till föreningen är ytterst viktiga för vår verksamhet och vår möjlighet till framtida finansiering av vår verksamhet.

Ensamkommandes Förbund tror på ett samhälle där integration är huvudmålet. Vi tror på att människor tillsammans kan påverka och göra skillnad. Genom att göra sig hörd och engagera sig i frågor som man brinner för kan man åstadkomma mirakel. Som medlem får du rösträtt på årsmöte.

Hur?

Som medlem betalar du minst 50kr/år. Medlemskap betalas in antingen via bankgiro eller swish.

Bankgiro: 364-2261 (märkt inbetalningen med medlemskap)

Eller swisha till  1235156211

För att bli medlem behöver du också fylla i ett formulär vilket kan göras på plats på Mötesplats Otto eller online: 

Bli volontär

Vill du engagera dig, stötta och vara en del av det samhället vi tror på är du mer än välkommen att höra av dig till oss. Vi söker ständigt volontärer som vill vara med och driva vår verksamhet framåt. Det kan gälla allt från siminstruktörer till läxhjälpare. Inget arvode tillgodoses, men du får garanterat erfarenheter, vänner och kunskap som vara lång tid i livet!

Skicka iväg ett mejl till mikaela.berg@ensamkommandesforbund.se så hör vi av oss så fort vi kan!

Stöd oss ekonomiskt

Vår verksamhet är beroende av stöd från privatpersoner och sponsorer på olika sätt. Genom att stödja Ensamkommandes Förbunds arbete ekonomiskt ger du oss ökade möjligheter att arbeta för de unga vi möter. Ekonomiska bidrag är alltid mycket mycket uppskattade! Ingen gåva är för liten eller för stor, för oss är det själva tanken som är viktigast!

Bankgiro: 364-2261 

Swish:  1235156211

Företag för social hållbarhet?

Företräder du ett företag med intresse av att samarbeta för att bygga långsiktig social hållbarhet i Malmö & Skåne? Tror du också på att ett mångfald av erfarenheter, idéer och kompetens faktiskt är en styrka inför framtiden och något positivt.

Kontakta oss så pratar vi mer!

 

Kontakta oss så
pratar vi mer!

Translate »